Kreikan vahingoittumaton, terve.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena hengityselinsairauksia. Rauhallinen. Ei tyrkytä mielipidettään muille. Koulussa ei ongelmia oppimisessa. Lukee paljon. Puhuu aina totta. Äitinsä näköinen. Hyväntahtoinen ja puhelias. Ei uraihminen. Saavuttaa kaiken omalla työllään. Osaa säilyttää salaisuuden. Talvella syntynyt on vastaanväittäjä luonteeltaan.

 

Voi työskennellä hyvin erilaisissa ammateissa: lääkäri, kultaseppä, taiteilija, arkkitehti, journalisti, opettaja. Naimisiin mentyään hyvä mies. Rakastaa eläimiä. Työteliäs. Matkustelee mielellään. Ajaa hyvin autoa ja osaa remontoida sitä itse. Ei ole perheen pää. Pitää vieraista.

 

Syksyllä syntynyt on itsepäinen. Lahjakas ja rikas mielikuvitus. Valitettavasti lahjakkuus pysyy monesti  salaisuutena. Rakastaa seikkailukirjallisuutta. Urheilullinen, mutta ei menesty erityisen hyvin. Rakastaa puhelimessa lörpöttelyä.

 

Kesällä syntynyt on erittäin hyväsydäminen ja luottavainen. Äitiä huolettaa hänen avuttomuutensa elämässä. Pitää matkustelusta ja samoin käy mielellään työmatkoilla. Löytää helposti ystäviä.