Kreikan sana andros merkitsee miestä ja miehekästä.

 

Lapsena hyvä mielikuvitus. Ovela ja unelmoiva. Rakkain lelunsa on kaikki rakentamiseen ja kokoamiseen liittyvät. Leikkiinsä keskittyneensä hän ei huomioi pyyntöä olla hiljempaa. Ainoastaan tähän auttaa makeiset. Pilaa monesti pienenä hampaansa. Kuuntelee äitiä mielialan mukaan, isän kanssa voi yrittää väitellä. Mikäli hänellä on veli, hän vetää vilpittömästi tämän kanssa yhtä köyttä. Siskoon hän suhtautuu päinvastoin, eikä halua antaa tälle mitään. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Naisten suhteen hän ei ole pysyväistä sorttia: hän voi tunnustaa rakkautensa tuttavalle, mutta toisena päivänä voi kävellä toisen kanssa huomiotta. Hän menee naimisiin kauniin, tunteellisen naisen kanssa, eikä tärkeintä ole naisen sisäinen maailma ja luonne. Antilla on suuret mielipiteet itsestään, egoisti ja vaatii huomiota. Hän voi olla mustasukkainen vaimolle lapsesta, mikäli vaimo huomioi lasta paljon ja hän jää vähemmälle huomiolle. Ennalta-arvaamattomia tekosia: voi tuosta vain lahjoittaa jotain kallista vaimolle tai alkaa riidellä pikkuasiasta. Anopin kanssa vaikeat välit.

 

Pomo arvostaa aina Anttia. Heidän joukossaan on näyttelijöitä, laulajia, taiteilijoita. Tieteen alalla menestyy erityisesti syys-Antit, sillä he menestyvät bisneksessä. Syys-Antti on laskelmoiva ja täsmällinen eikä lentele pilvissä.