Muinaiskreikkalainen nimi: ihmisten suojelija<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mikäli Alexandra on perheen ainoa lapsi, hänestä tulee oikukas. Ei leiki mielellään muiden kanssa. Alexandra näyttää ulospäin pidättyväiseltä ja sulkeutuneelta, mutta hän on vilpitön ja oikeudenmukainen ja odottaa sitä myös muilta. Ei siedä pienintäkään petkutusta ja voi menettää hänen luottamuksensa loppu iäksi. Hänellä on hyvä terveys, sillä pitää urheilusta. Menestyykin tällä alalla. Hän opiskelee menestyksekkäästi ja on määrätietoinen. Pitää lukemisesta. Ainoastaan kotityöt eivät innosta. Siivouksen alkaessa hän saattaa ”sairastua”. Ei löydä aina yhteistä kieltä äitinsä kanssa. Tämä korjaantuu myöhemmin nuoruudessa, jolloin hänestä tulee avoimempi. Jotta hän tuntisi itsensä varmaksi, hän yrittää saada hyvän koulutuksen. Hän tulee hyvin toimeen miesten kanssa. Rakastaa matkustelua.

 

Naimisiin hän menee myöhään. Ei ole ainoastaan hyvä emäntä vaan myös hyvä ystävä miehelleen. Haluaa useampia lapsia (2-3) ja on huolehtivainen, tiukka äiti. Anopin kanssa välit eivät ole parhaat mahdolliset.