Käännös latinasta: muu, toinen, vieras. Toisessa versiossa muinaissaksalainen nimi: jalo, jalosydäminen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sairastelee pienenä paljon, hyvin itsepäinen eikä pidä huomautuksista. Kasvaa monesti rikkoutuneessa perheessä äitinsä kanssa. Luonne ja ulkonäkö peritty isältä.

 

Osaa ihmeellisellä tavalla pitää itseään kurissa. Jossain määrätyssä tilanteessa voi olla agressiivinen. Jo pienenä tuo touhua vanhemmilleen kasvatuksen suhteen. Häntä ei ole mahdollista määrätä. Luonteeltaan hän on extravertti. Yhtä aikaa objektiivinen ja subjektiivinen. Haluaa koko ajan rakastaa tai huolehtia jostakin. Jos hän on päättänyt jotain häntä on turha puhua ympäri. Joskus tuntuu kuin hän olisi syntynyt elämänsuunnitelma taskussaan. On tärkeää, että hänellä olisi hyvä usko itseensä tai sen puute voi vaikuttaa negatiivisesti häneen.

 

Alina on itserakas, pyrkii määräilemään. On koulussa mielellään poikien ystävä. Erinomainen muisti ja oppii koulussa helposti. Pitää piirtämisestä ja historiallisista romaaneista. Valtava mielenkiinto elämään. Vanhemmat eivät ole auktoriteetteja hänelle.

 

Alinan luonne pehmenee ajan myötä. Muuttuu rauhallisemmaksi. Alina menee myöhään naimisiin. Hän saa isänsä näköisiä tyttäriä äidin luonteella. Hän on hyvä ja vieraanvarainen emäntä. Ongelmia anopin kanssa. Alina haluaa näyttää puoleensavetävältä ja hän muodikas. Hän on kyvykäs ja työskentelee mm insinöörinä, taiteilijana, lääkärinä, myyjänä, opettajana, arkkitehtinä... Hyvin seksuaalinen, mutta tämä tapahtuu vain silloin, mikäli hän luottaa täysin partneriinsa. Alinan kanssa ei ole helppo asua, mutta hän voi antaa monia asioita rakkaalleen. Uskollinen ystävänä, jossain määrin voi käyttää hyväksi. Ylpeä. Hänen tulisi huolehtia terveydestään, erityisesti vatsastaan.