Juuret Aasiassa, jossa saman niminen paikka.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena Lidia on hyvin utelias. Hän haluaa nähdä ja kuulla kaiken. Hänestä syntyy kuva touhuisasta lapsesta, mutta tämä johtuu siitä, että hän pelkää tekevänsä jotain väärin ja kuulevansa siitä. Yrittää olla tekemisissä vanhempien kanssa. Äiti on hänelle auktoriteetti. Koulussa tietää kaikista tapahtumista. Hän on melko energinen. Energiaansa tuhlaa mm puhumalla puhelimeen toissijaisista ongelmista.

 

Hyväntahtoinen, osaa lohduttaa oikeilla sanoilla, mutta harvoin auttaa konkreettisella avulla. Työssä Lidia on luotettava, eikä kysy ylimääräisiä. Useimmiten valitsee ammattinsa palvelualalta.

 

Lidia haluaa perustaa perheen miehen kanssa, joka kunnioittaisi häntä ja voisi ymmärtää hänen mielenkiintonsa kohteita. Ennen kuin tekee päätöksiä kysyy läheistensä mielipidettä. Menee onnistuneesti naimisiin. Käyttää paljon aikaa kotitöiden tekemiseen, eikä väsy tekemisistään. Miettii tarkasti jokaisen oston ja miettii perheenjäsenten kanssa huonekalujen paikan. Aviomies arvostaa Lidian työteliäisyyttä ja  kodinhengettäryyttä.