Käännös muinaishepreasta Jumalan tuomio; Jumala on tuomioni.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Rauhallinen ja hyväntahtoinen poika. Muistuttaa enemmän äitiään. Ovelahko.Sairastelee vähän. Pitää vauhdikkaista leikeistä ja harrastaa jalkapalloa, tennistä, voimistelua ja kaikki sitä varten, että pysyisi terveenä. Seurallinen, ympärillä aina ystäviä. Ei siedä valheita. Käy monenlaisiin työtehtäviin kuten insinööri, taiteilija, yrittäjä, kokki, kuljettaja, rakentaja, muusikko.

 

Äkkipikainen, mustasukkainen, usein impulsiivinen. Rakastaa lapsia, mutta ei auta vaimoaan kotona. Tanssii ja laulaa hyvin. Pitää mökkeilystä ja luonnosta. Harrastaa mahdollisesti kalastusta ja metsästystä. Ruoalla ei ole suurta merkitystä, eikä riitele vaimon kanssa mauttomasta päivällisestä. Ei juo paljoa, mutta saattaa olla innostunut korttipeleistä. Huomioi hyvin lapsensa. Tarkastaa läksyt, käy vanhempainilloissa. Luonne ei muutu iän myötä, ainoastaan lihoo. Pitää hyvää huolta tavaroistaan.