Luultavasti muinaisroomalaisesta nimestä Anttoni, joka merkitsee taisteluun osallistuvaa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pienenä poikana Anton on lumoava ja saa ihmiset puolelleen. Tämä piirre säilyy hänellä koko elämän ajan. Sairastelee pienenä. Monessa asiassa hänen luonteenpiirteensä muistuttavat äitiä, mutta lapsuudessa isä on enemmän hänen tukenaan. Anton kunnioittaa ja rakastaa vanhempiaan. Ei ole koulussa loistava, mutta jos päättää jatkaa koulutusta kaikki muuttuu täysin: lukee paljon ja onnistuu tenteissä.

 

Työtä pelkäämätön, ottaa mielellään mitä tahansa töitä vastaan ja ratkaisee ne. Oman työnsä mestari. Voi tulla jopa lahjakkaaksi tiedemieheksi. Pitää lukemisesta. Hänen on vaikea nousta aamuisin ylös. Ammattiaan voi lukea yöllä.

 

Nuoruudessa naiset piirittävät häntä, mutta hän ei mene helposti naimisiin. Tämän asian hän päättää erittäin itsenäisesti. Hän on naisten suhteen impulsiivinen, seksuaalinen. Hyväsydäminen naiselle, mutta itserakas ja välillä erittäin mustasukkainen. Hyvyytensä vuoksi pystyy välttämään pahat riidat. Pitää juomisesta. Pelkuruus on hänessä piirre, jonka hän peittää hyvin.