Joko saksalaista tai englantilaista alkuperää. Käännös: Johtaa ihmisiä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena enemmän aikuisten kanssa tekemisissä kuin saman ikäisten luokkakavereiden. Monesti polvet auki leikeistä. Opiskelee kohtalaisen hyvin. Urheilullinen (Ainoastaan talvella syntynyt menestyy siinä).

 

Hyväntahtoinen, johtaja oman ikäisten keskuudessa. Ystävät pitävät hänestä, sillä on luotettava ja aina heikomman puolella. Ulkonäöltään viehättävä. Seurallinen ja miellyttää tyttöjä. Opiskelut päätettyään ei työskentele omalla alallaan. Heidän keskuudessaan on insinöörejä, akrobaatteja, mekaanikkoja, näyttelijöitä, opettajia, hitsaajia, hammaslääkäreitä. Ottaa vastaan minkä työn tahansa ja hoitaa sen menestyksekkäästi. Pitää historiallisesta kirjallisuudesta. Menee myöhään naimisiin. Joulukuussa syntyneet menevät avioon toisenkin kerran. Pitää luonnosta ja kalastamisesta. Väittelee mielellään.

 

Kesä-Valtterit eivät ole kovin puheliaita. Mieluummin kuuntelevat mitä muut puhuvat. Ovat haavoittuvaisia, loukkaantuvaisia. Saavat tyttäriä, jotka ovat isin tyttöjä.