Tulee latinan kielisestä sanasta voittaja.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Luottavainen poika, joka uskoo vanhempiensa puheisiin. Jos kuulee valehtelusta, loukkaantuu voimakkaasti. Ei ole kuitenkaan pitkävihainen ja luottaa jälleen petkuttajaan.

 

Voi yrittää viedä häntä viulu- tai pianotunneille, mutta vain pienellä todennäköisyydellä hänestä tulee ammattimuusikko. Häntä kiinnostaa intiaani- sekä vakoilukirjat. Vaaralliset seikkailut ovat hänelle tunnepitoisempia kuin musiikin maailma. Hän ei ole haaveilija. Viktor valitsee ammatin, jossa on tekemisessä jonkin konkreettisen asian kanssa. Hyvä sähkömies tai kuljettaja. Voi menestyä jalkapalloilijana tai jousiampujana. Pitää tenniksestä ja autolla ajelemisesta. Oikeudenmukaisuuden taistelija.

 

Perhe-elämään omaa välttämättömiä luonteenpiirteitä kuten kärsivällisyys ja kiirehtimättömyys. Kykenee kestävään ja onnelliseen avioliittoon. Osaa tehdä itse mitä tahansa hanan kiinnittämisestä tiskaukseen. Mikäli vaimo komentelee, hän yrittää olla tekemättä siitä suurta ongelmaa. Hän on hyvä, ankara isä. Potee aina velan tunnetta ja voi asua kauan aikaa ei-rakastamansa naisen kanssa. Jos menee uusiin naimisiin, potee huonoa omatuntoa melkein koko loppuelämän. Onnettomaksi perheen voi tuoda alkoholi – Viktor pitää juomisesta.