Muinaiskreikan sanoista lempeä, imarteleva<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Luonne koleerinen. Taipuvainen hermoiluun. Tarkastelee itseään ulkopuolelta. Melko itsekriittinen, mutta tämä ei tee häntä päättämättömäksi. Ajattelee konkreettisesti, uskoo omiin voimiinsa. Mikäli päämäärää ei ole määritelty konkreettisesti, ei pysty tekemään nopeasti uusia päätöksiä. Kuitenkin reagoi nopeasti tapahtumiin. Valitsee kauan mahdollisista vaihtoehdoista, esim iltatuoksua. Sen minkä hän päättänyt, ei vaihda mielipidettään. Emotionaalinen. Ei ole kovin rohkea. Tahdonvoima antaa mahdollisuuden kontrolloida itseään lukuunottamatta depressiota, johon hän on taipuvainen. Epätasapainoinen hermostosysteemi.

 

Emma on kodin ilmapiirin luoja, erinomainen äiti. Hänellä on hyvin kehittynyt intuitio. Pystyy löytämään ulospääsyn vaikeimmastakin tilanteesta. Hänessä ei ole tippaakaan agressiivisuutta. Pelkää loukkaavansa muita. Hänen täytyy yrittää suojata hermostosysteemiään depressiolta, olla huolellinen munuaisten ja sukupuolielinten kanssa.

 

Emman vaikea luonne tuo monia elämän ongelmia. Hän ei kuuntele hyviä neuvoja, sillä hän on itsenäinen ja muista riippumaton. Valinta ei aina ole onnistunein. Yleensä hänellä on hyvä taidemaku ja valitsee ammatikseen jotakin siihen liittyvää. Vilpitön rakkaudessa. Ei voi sietää flirttiä, tunteilla leikkimistä. Hyvä ja luotettava vaimo, ei perheen pää. Tämä nimi sisältää valtavasti voimaa, rakkautta ja mahdollisuuksia.