Nimi tarkoittaa julkistaa rauha.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vaikea ja itsepäinen luonne lapsena ja tuottaa harmaita hiuksia vanhemmilleen. Heikot keuhkot. Opiskelee melko hyvin, mutta hieman laiskahko. Talvella syntyneet ovat rohkeita. Isän näköinen. On aina ajoissa. Paljon ystäviä, mutta on todellinen ystävä vain yhden ystävän kanssa. Tiedonhaluinen, ovelahko ja puijaa joskus vanhempiaan.


Kesällä syntynyt on kiinnostunut jalkapallosta ja tenniksestä. Laskelmoiva ja miettii joka askeleensa. Kuuntelevat neuvoja, mutta tekee oman päänsä mukaan. Lukee paljon ja erityisesti pitää matkailu- ja seikkailukirjoista.

 

Keväällä syntynyt Kasimir keräilee kaikenlaista pientä. Pitää pienten teknisten asioiden korjailusta. Usein kurkku kipeä. Menee naimisiin yli 30-vuotiaana.

 

Kasimir voi olla ammatiltaan lääkäri, sirkustaiteilija, eläinlääkäri, kuljettaja, kirjanpitäjä, mekaanikko. Hänellä on taitavat kädet ja on huolellinen. Tekee kotitöitä. Ei pidä kovin kauan kotoa lähtemisestä. Ei voi sanoa, että kohtalo hemmottelisi, mutta ainakin hän on hyvin optimistinen luonteeltaan.