Muinaisheprealainen nimi ”Jumala on armahtavainen”.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vaikea lapsi. Infektiosairaudet suorastaan liimautuvat häneen. Muuten hyvin terve. Hänen kannattaa urheilla: karate ja jooga sopivat hänelle. Kehittyy hyvin sekä fyysisesti että psyykkisesti.Erittäin älykäs, hyvä muisti. Saattaa väittelyssä päihittää aikuisenkin argumenteillaan. Häntä on vaikea saada vakuuttuneeksi, sillä hän on tosiaankin oikeassa. Pystyy ratkaisemaan kymmenenkin kysymystä yhtä aikaa. Hänen elämänsä ei ole helppoa. Voimakastahtoinen.

 

Valitsee ammattinsa huolellisesti ja suunnittelee opintosuunnitelman tähän. Tässä vanhempien neuvot eivät kelpaa. Hänelle sopii johtotehtävät. Organisaattori ja haluaa tehdä kaiken itse. Hyvin kehittynyt intuitio, mutta hän ei luota siihen.  

 

Melko seksuaalinen. Hänen halunsa menevät jopa terveen järjen edelle. Ei halua menettää kontrollia tilanteessa, vaikka puhuttaessa tunteista. Mielenkiintoinen luonne. Ei pysty aina jakamaan aikaa perheen ja ammattinsa välillä, ei myöskään hellyyden ja ankaruuden välillä. Pitää vieraista ja käy itse illanistujaisissa ja pyrkii olemaan huomion keskipiste. Rakastava isä. Ei kieltäydy juomasta. Menee naimisiin toisenkin kerran.