Muinaisheprean sanasta siunaus, autuus, hannah=armo; jumalten ihanuus.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jo varhaisesta lapsuudesta ilmenee hänen tärkein luonteenpiirteensä: hyvyys. Hän hoivaa mielellään eläimiä. Hoivatessaan nukkejaan käyttäytyy kuin ne olisivat oikeita lapsia. Hieman vanhempana auttaa naapurin mummoja. Rakkaiden ja läheisten huolet ovat hänen huoliaan. Jotkut käyttävät häntä hyväkseen, mutta Anna ei loukkaannu. Usein hän on erittäin viehättävän näköinen. Osaa ommella, pukeutuu kauniisti ja rakastaa kaikkea kaunista. Erinomainen lohduttaja. Hänelle sopii ihmisläheinen työ. Hän voi olla esim sairaanhoitaja, opettaja, kasvattaja. Tekee työtään täydestä sydämestä, eikä materiaalisella puolella ole väliä. Hän on aika pienikokoinen ja omaa erittäin kehittyneen intuition.

 

Anna on kyvykäs rakastamaan sairasta, juoppoa, epäonnista ihmistä tai psykopaattia eikä koskaan valita valintaansa. Hän on uskollinen vaimo, rakastava äiti ja erinomainen anoppi. Ei siedä petturuutta, mikä on hänelle suurin trauma. Pystyy antamaan anteeksi, unohtaa ei milloinkaan. Mikäli kohtaa vääryyttä, sulkee ne sisälleen ja odottaa parempia aikoja. Hänellä riittää kärsimystä elämässään ja joskus voi syntyä kuva, ettei hän edes karta sitä.