Muinaishepreasta: kaksonen. HUOM! Katso myös Tomas.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hyväntahtoinen, hellä ja rauhallinen poika. On äidin äitinsä näköinen. Lapsena pitää piirtämisestä ja keskittyy hyvin siihen, eikä pidä siitä, että häntä häiritään. Pikkuinen Tom on toimelias ja välkky. Tulee toimeen ikäistensä kanssa, mutta tulee paremmin toimeen aikuisten kanssa. Vaatimaton, usein ujo. Tästä syystä monet eivät mene nuorena naimisiin. Hän on hyvä aviomies: luotettava ja vaimon niin halutessa antaa tälle sijaa johtajana olemiseen. Yleensä ensimmäinen lapsi on tytär. Tämän nimisten miesten joukossa on hyvin mielenkiintoisia persoonia. Tom on hyvä tarinankertoja, osaa ottaa vieraita vastaan hauskuuttaen heitä, ei loukkaannu häneen kohdistuvasta huulenheitosta. Tästä huolimatta suhtautuu uusiin ihmisiin varovaisesti. Tämä koskee erityisesti talvella syntyneitä.

 

Kadehdittava terveys. Harvoin kipeä. Ei pidä lääkärissä käymisestä. Omaa osaavat kädet ja tekeekin kotona kaikenlaisia töitä itse. Mahdollisesti useampia ammatteja. Pidättyväinen omaa elämää koskevissa asioissaan.