Ärsyyntyvä, äkkipikainen, mutta hyväsydäminen tyttö. Kateellinen, suorasukainen ja omistushaluinen. Nuorena ongelmia äitinsä kanssa, mutta se ei merkitse sitä, etteikö hän rakastaisi tätä. Elinalla on vain vaikea luonne. Riippumaton. Hänelle on yksi lysti mitä muut ajattelevat hänestä. Syö pienenä huonosti ja häntä pitää yrittää siihen kaikin keinoin. Pitää enemmän poikien kanssa leikkimisestä. Vaativainen ystäviään kohtaan ja saattaa kasvaa sietämättömäksi. Häntä ei saa rangaista ilman riittävää syytä: täytyy yrittää ensin pehmeitä keinoja, puhua lempeästi. Aikuinen Elina ulospäin pidättyväinen, yrittää kontrolloida itseään. Iloinen, utelias, toimelias.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Elinaa on vaikea vakuuttaa. Monet luonteenpiirteet on peritty äidiltä. Häntä täytyy suojella nielutulehduksilta sekä keuhkoputkentulehduksilta. Harrastukseksi hänelle sopisi uinti tai tennis. Aikuinen Elina on rauhallisempi ja muistuttaa silloin enemmän isäänsä. Ammatti voisi olla opettaja, juristi, kirjanpitäjä, matemaatikko, historoitsija, arkkitehti, valokuvamalli, ekonomi, kääntäjä.

 

Elina on viehkeä ja hyvävartaloinen. Mieliala vaihtelee koko ajan. Hänen kanssaan ei ole tylsää. Elegantti. Tanssii hyvin, mielenkiintoinen keskustelija. Lämmin ihminen. Hyvä intuitio. Hyvä muisti. Menee naimisiin ainoastaan rakkaudesta. Hänellä on hyvä maku. Erinomainen emäntä, tekee hyvää ruokaa. Hän osaa arvostaa rauhaa ja tasapainoa liitossa, mutta moni asia riippuu miehestä. Täydellinen onnellisuus tarvitsee menestystä.