Peräisin latinasta, tarkoittaa erittäin suurta, mahtavaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ei tuota huolta vanhemmilleen eikä opettajilleen lapsena. Opiskelee hyvin, normaalit välit ikäistensä kanssa. Lukee erilaisia kirjoja. Omaa rikkaan mielikuvituksen. Käy mielellään teatterissa lasten näytöksissä.

 

Aikuisena hänellä ei riitä tahdonvoimaa, itsevarmuutta. Tottumus epäillä kaikkea. Näistä puutteista huolimatta Max on avoin ja seurallinen. Hän on hyväntahtoinen, aina valmis auttamaan. Pyrkii näkemään ihmisessä vain hyvän. Hän ei erota hyviä ja pahoja ihmisiä toisistaan. Ei laita päämäärää edellensä tehdäkseen uraa, mutta kiinnostuessaa jostakin saattaa tehdä merkittäviä tuloksia. Työskentelee menestyksellisesti rakentajana, kirjeenvaihtajana, opettajana. Voi olla myös politikko.

 

Huomaa tytöt aikaisessa vaiheessa. Naimisiin mennessä omaa jo paljon kokemusta naisista. Kärsivällinen, eikä kiirehdi vaimoaan pois peilin edestä. Valitsee hallitsevan vaimon. Rakastaa lapsia. Kuljettaa mielellään tarhaan, lukee satuja ja auttaa läksyjen teossa. Hyvät välit appivanhempien kanssa. Luotettava avioliitossa. Häntä pitää suojella alkoholilta ja huumeilta.