Latinasta: Jumalan rakkaus<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lapsesta lähtien ärsyyntyväinen, impulsiivinen, hermostunut poika. Itkee monesti ilman syytä. Vaatii toiveidensa täyttämistä. Kasvaessaan rauhoittuu, mutta edelleen epätasapainoinen: ongelmia hermostosysteemissä. Jos hän on perheen ainut lapsi, kasvaa lellityksi egoistiksi. Erittäin liikkuvainen. Oppii hyvin. Järkevä, lahjakas erityisesti musiikissa. Aikuisena äkkipikainen. Suuttuu pienistä asioista. Syyttää kaikkia muita epäonnistuessaan. Ei osaa myöntää virheitään. Emotionaalinen eikä pysty hallitsemaan tunteitaan. Ei omaa malttia. Huolimaton: unohtaa monesti tehdä asioita ajoissa ja hukkaa esineitä. Taipuvainen valehteluun. Työmahdollisuuksiin suhtautuu vakavasti, mutta ei käy töissä kovinkaan mielellään. Riitaisen luonteen takia ei tee uraa. Ei kovin hyvä ihmistuntija.

Paljon ystäviä, hyvä koulutus. Riitaisaan luonteeseen katsomatta hänen iloista piirrettään rakastetaan. Sopeutuu hyvin uusiin oloihin. Tiedonhaluinen. Hän on naisten mieleen. Sanoo kohteliaisuuksia. Ei pysyväluonteinen. Saattaa seurustella monenkin naisen kanssa yhtä aikaa. Ei lupaa kenellekään mitään ja rikkoo helposti välit kun häntä kyllästyttää joku. Hämmästyttävää onkin, ettei jätetyt naiset pysty sanomaan hänestä mitään pahaa. Yksikään juhlatilaisuus ei mene häneltä sivu suun.

Menee myöhään, ei mielellään, naimisiin. Siirtää häitä pitkään ja löytää aina selityksiä ja syitä. Naimisiin mentyä on hyvä aviomies. Vaimo tuntee itsensä koko elämänsä ajansa rakastetuksi, eikä uskoisi millään miehen jatkuvaa pettämistä. Hyvä isäntä, turvaa perheen materiaalisesti. Rakastaa lapsia, hoivaa heitä. Lapset ovat kiintyneitä häneen enemmän kuin äitiinsä. Ero on harvinaisuutta hänelle. Syynä yleensä hänen uskottomuutensa. Hänen pitäisi valita rauhallinen, ennalta arvattava vaimo. Avioliitossa seksuaalisuus on hänelle tärkeää ja vaimo tulisi olla tempperamenttinen tässä mielessä tai muuten hän löytää itselleen toisen.