Tulee kreikan sanoista: ihmisten puolustaja.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sairastelee lapsena, mutta jos aloittaa urheilun hänestä kasvaa vankka ja luja mies. Taistelevat päämääränsä puolesta. Voi olla johtaja. Heikkous viiniin. Päissään menettävät kontrollinsa ja alkavat kerskailla. Muutamat vakavat sukulaisten ja läheisten tapahtumat voivat pelastaa hänen kiinnostuksensa alkoholiin.

 

Naisten kanssa seurustellessa hän yrittää olla unohtamatta pienintäkään yksityiskohtaa: auttaa takin laitossa, lahjoittaa kukkia, ajaa partansa erityisen huolellisesti ennen treffejä, sanoo kohteliaisuuksia. Tämä kaikki on tottumusta. Hän ei esitä, mutta ei kannata ottaa liian vakavasti hänen kaikkia kohteliaisuuksiaan, sillä niitä saavat muutkin naiset. Hän uskoo myös rakkaudentunnustukseensa vakavasti. Ainoastaan hänen rakkauden kohteensa voi vaihtua. Kesällä syntyneet rakastavat erityisen paljon lapsia, myös vieraiden. Muina aikoina syntyneet pidättyväisemmin.