Muinaissaksalainen nimi, merkitsee vaaleaa. Toisen tietolähteen mukaan muinaiskreikan sanoista valo ja aamunkoitto.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena oikukas ja omapäinen mikä saattaa olla yhteydessä usein toistuviin vilistumisoireisiin. Ella saa paljon huomiota, häntä lellitään. Saattaa itkeskellä, rauhaton. On lähempänä isänsä luonnetta ja on ennemminkin isin tyttö. 5-6 vuotiaana voi olla jo ”pikkuvanhus”. Käy tarhassa mielellään, pitää esiintymisestä. Hän leikkii mieluusti poikien kanssa.

 

Erittäin lahjakas monella alalla. Lukee paljon. Harrastaa usein musiikkia. Omaa hyvän intuition ja on hyvä ihmistuntija. Vilkas mielikuvitus ja terävä äly. Etsii pitkään omaa työalaansa. Vetää ihmisiä puoleensa. Hän on hyväsydäminen, ystävällinen, keskusteluissa muut huomioonottava. Hänellä on paljon ystäviä ja pitää illanistujaisista. Ella kehittyy hitaasti ja kypsyy myöhään rakkaudelle, vaikkakin tällä nätillä tytöllä riittää ihailijoita nuoruudessa. Uskollinen miehelleen. Huolehtii lapsistaan. Ei toivu mahdollisesta petturuudesta, eikä mene toista kertaa naimisiin.