Muinaissaksasta käännös: Jumalaa kunnioittava.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Itsenäinen, miesmäisen luonteen omaava: rohkea, päättäväinen ja leikkii koulussa poikien kanssa. Aktiivinen. Pitää poikamaisesta tukasta. Urheilullinen: ui, voimistelee. Samaan aikaan haavoittuvainen ja vaatii varovaista lähestymistä. Tarvitsee pikemminkin ystäviä kuin tuttavia. Muistelee pitkään epämiellyttäviä asioita. Ei omaa itseluottamusta tarpeeksi. Reagoi hitaanlaisesti. Halutessaan tekee kaiken itse. Rakastaa kotieläimiä. Ammatiltaan voi olla opettaja, tarjoilija, taiteilija, näyttelijä, matkaopas, insinööri, proviisori. Terveys yleisesti ottaen hyvä, voi olla ongelmia suolistossa tai hermostosysteemissä. Pidättyväinen seksissä, mikä johtuu kotikasvatuksesta.

 

Talvinen Elsa on vastahakoinen ja epäsopuinen. Pitää aikuisten seurasta ja kuuntelee heidän juttuja. Vilkas mielikuvitus. Uskoo uniin, ennustuksiin.

 

Kesä-Elsa on kotikissa. Erinomainen emäntä: laittaa hyvää ruokaa. Ei pidä tiskaamisesta. Siisti, huolellinen. Kotona kaikki kiiltää. Ensimmäinen avioliitto ei onnistu, anopin kanssa ongelmia.