Muinaiskreikkalaista alkuperää: rauha(llisuus).<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena itsenäinen ja päättäväinen. Pyrkii olemaan enemmän isänsä kuin äitinsä kanssa. Kyvykäs, opiskelu ei vaadi erityistä ponnistelua. Lukee mm rikoskertomuksia, harrastaa urheilua. Ei itke kirjan sankareiden tähden, luonne ennemminkin julma.

 

Koulun jälkeen hänen elämänsä tärkeimmäksi tehtäväksi jää ammatin valinta ja myöhemmin urakehitys. Vastuuntuntoisesti tekee minkä tahansa työn. Seurallinen, tutustuu helposti outojen ihmisten kanssa. Seurassa käyttäytyy vapaasti, eikä kieltäänny viinin juomisesta. Pitää enemmän miesseurasta, naisten kanssa hänellä on tylsää.

 

Rakastuvaista tyyppiä. Yrittää säilyttää riippumattomuutensa. Mies ja lapset kunnioittavat häntä. Ei laita koko elämäänsä miehensä mielenkiinnon kohteisiin ja kodin lämmön luomiseen. Ammatillinen toiminta pelaa suurta roolia. Laittaa maukasta ruokaa, lasten kasvatuksessa käyttää moderneja metodeja. Hän tietää aina mitä haluaa. Auktoriteetti kotona ja työssä. Taipuisa lihomaan. Anoppi ei välttämättä pidä hänestä itsenäisen luonteen takia.