Laivan köli (latina).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena liikkuvainen, itsepäinen ja loukkaantuvainen. Sairastelee usein. Opiskelee hyvin tuloksin. Harrastaa musiikkia. Isän näköinen, luonteeltaan tullut äitiinsä. Impulsiivinen, helposti ärsyyntyvä ja helposti menettää kontrollinsa. Ylpeä. Hänestä saa tyytymättömän kuvan, mutta itseasiassa hän on arka ja epävarma. Järkevä ja tietää sen itsekin. Vaikea luonne. Hänellä on mielenkiintoinen elämä ja täynnä erilaisia tapahtumia. Pyrkii olemaan tapahtumien keskellä. Ei erityisen työteliäs, vaikka muuten liikunnallinen. Tarvitsee menestystä. Pyrkii lyömään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Erinomainen intuitio.

 

Saman aikaisesti arvostaa ja ei arvosta itseään. Hänen tulee sietää elämässä suuria epäonnistumisia, mutta hän ei koskaan menetä luottamusta tähtiinsä, on aina itseensä tyytyväinen ja luottaa vain omaan järkeensä. Kerää ympärilleen hyödyllisiä ihmisiä. He ovat hänelle ystäviä ja vieraita. Karina on viehättävä ja kaunis. Nämä piirteet peittävät hänen egoisminsa. Hän ei näytä kiinnostustaan miehiä kohtaan. Rakastaa varakkaita ja komeita miehiä. Etsii ihanteellista puolisoa ja tästä syystä on vaikea löytää sopivaa. Menee kuitenkin aikaisin naimisiin, mutta  ensimmäinen avioliitto ei yleensä onnistu. Hänellä on vaihteleva terveys, joka riippuu täysin hänen psyykkeestään. Hermostosysteemi ei ole tasapainoinen. Uupuu nopeasti. Tarvitsee paljon unta. Voi työskennellä opetusalalla tai palvelualalla, jossa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa.

 

Kesä-Kaarina: elämäniloinen, yleensä ilman huolen häivää. Maltikas. Suhtautuu lämmöllä muihin. Seurallinen ja hänen kotinsa on aina avoin vieraille. Rakastaa herkkuja eikä pidä tiskaamisesta.

 

Kevät-Kaarina: arvoituksellinen, ennalta-arvaamaton.