Nimestä Ferdinand/Fredrik. Muinaissaksasta: vaikutusvaltainen. Muut käännökset: Ferdinand on muinaissaksalainen nimi, jonka merkitys on urhea puolustaja. Fredrik on muinaissaksan Frithuric ”valtias suojatulla alueellaan” tai ”rauhanruhtinas” (frithu ”rauha”, ric ”valta-alue”, ”valtias”). <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ei kovin rauhallinen lapsi. Kiukuttelee pienistä asioista. Joulukuussa syntynyt Veeti on hermostunut lapsena  ja voi olla hysteerinen vanhemmilleen. Ei anna koskaan periksi. Ovela. Jos ei huvita mennä kouluun leikkii sairasta. Keskinkertainen oppilas. Ei kovin ahkera koululainen. Pitää tieteistä, erityisesti biologiasta. Materia ei häntä kiinnosta. Haluaa työn, jossa voi luoda uutta. Hyvä organisoija. Oikeudenmukainen. Pukeutuu huolellisesti ja elegantisti. Vaatii kotona ehdotonta siisteyttä. Luonteensa vuoksi voi olla naimisissa jopa useamman kerran. Hänelle käy rauhallinen ja siivousintoilija vaimo.

 

Veeti on naisten suosiossa. Ainoastaan vaimo tietää hänen todellisen, vaikean luonteensa. Seksuaalinen ja ennen avioliittoa paljon naisia. Heinäkuussa syntynyt ei siedä kritiikkiä.

 

Vanhetessaan Veetistä tulee valittaja. Hänen on vaikea olla mihinkään tyytyväinen ja haluaakin olla yksin.