Käännös muinaiskreikan sanasta: kalliojyrkänne, kivilohkare.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Utelias poika. Alkaa aikaisin kyselemään vanhemmiltaan kaikenlaisia kysymyksiä. Häntä kiinnostaa kaikki: miksi linnut rakentavat pesää, miten herätyskello on tehty. Musiikillisesti lahjakas, mahdollisesti hyvä lauluääni. Vanhempien kannattaisi laittaa hänet musiikkiluokalle. Oppii helposti, eikä tuota huolenaihetta opettajille. Nuoruudessa kerää artistien kuvia ja musiikkilevyjä. Pyrkii jatkamaan opiskelua koulun jälkeen. Pyrkii olemaan yksi parhaimmista. Johtajatyyppiä. Voi olla matemaatikko, insinööri, kirjailija, tiedemies.

 

Etsii vaimoaan pitkään. Miettii kauan onko valinta unelmien nainen. Tärkein vaatimus vaimolta on luotettavuus. Muulla ei ole niin suurta merkitystä. Mustasukkainen. Auttaa pulaan joutuneita eläimiä, rakastaa pieniä lapsia, auttaa vanhuksia. Rakastaa erittäin paljon äitiään ja on sitoutunut tähän. Tekee kotitöitä satunnaisesti. Juo vähän ja harvoin, yleensä juhlatilaisuuksissa. Voi pettää ainoastaa silloin jos on riidellyt vaimonsa kanssa.