Mahdollisesti kreikan sanasta neos: nuori, uusi.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Järkevä ja puhelias. On kaikkien ystävä, mutta ei osaa aikuisenakaan säilyttää muiden salaisuuksia. Yleensä äidin lempitytär eikä häntä kielletä mistään. Hieman ärtyisä, mutta laantuu helposti. Lahjakas, eikä koulu tuota vaikeuksia. Hänellä on aina oma näkemyksensä. Huolehtivainen. Hänellä on joko kissa tai koira ja vanhaksi tullessaan jopa useampia. Ei pidä rahan säästämisestä pahan päivän varalle, ostaa mieluummin asusteita ja arvokoruja. Seuraa muotia ja hänellä on hyvä maku.

 

Hänellä on pää täynnä työtä, on ammattiuralla. Kertoo kotonakin aikomuksistaan ja suunnitelmistaan. Nelli valmistaa nopeasti voileipiä, joihin hänen miehensä on tottunut jo kauan aikaa sitten. Niin, kotitöistä hän ei välitä. Miehensä kanssa välit ovat tasaiset: ei kiihkeää rakkautta, ei vihaa. Ennen kaikkea he ovat ystäviä. Itserakkaus tekee hänestä mustasukkaisen. Nellin lapset pitävät enemmän isästään. Hänellä on heikot keuhkot ja ongelmia hermostosysteemissä.