Aada on raamatullinen nimi. Mainittu toisena naisena Eevan jälkeen. Käännös: koru, koriste.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aiheuttaa paljon huolenaihetta vanhemmilleen ja kasvattajilleen pienenä impulsiivisuuden ja oikukkaan luonteensa vuoksi. Sairastelee usein. Heikot keuhkot ja kaula, epätasapainoa hermostosysteemissä. Eivät opi kovin helposti. Hieman miesmäinen luonne, joka ei oikeastaan muutu. Yhtä impulsiivinen, kiukkuinen, rohkea. Suosiossa nuorten kesken. Ei tule äidin kanssa hyvin toimeen. Usein vaikea kohtalo. On suosiossa miesten kesken, joiden kanssa on tekemisissä mieluummin kuin naisten. Vaikea kuitenkin mennä naimisiin ja monesti avioliitto ei ole onnellinen.

Pitää erikoisesti pukeutumisesta ja pukeutuu mielellään mustaan tai oransseihin väreihin.

 

Talvinen Aada (nimessä kesäinen ja talvinen). Tunteisuus korostunut. Ensimmäinen avioliitto ei kestä pitkään. Avioliitossa syntyy tyttöjä (maaliskuun Aadoilla yleensä poikia). Ei ole koti-ihminen, ei voi sietää ruoanlaittoa. Rakastavat rikasta henkistä elämää: teatteria, balettia. Voi puhua tuntikausia puhelimessa. Aamulla loikoilisi mielellään pitempään sängyssä.