Vanhalla slaavilla tarkoittaa ihanaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

On yleensä intelligenttisen perheen kauan odotettu, ainoa lapsi. Kaikkien lellikki. Hän on yleensä heikko, sairastelevainen lapsi. Ongelmia hengitysteissä. Hänen pitäisikin harrastaa esim uintia. Huono ruokahalu. Hieman laiska, mutta hyväntahtoinen. Hän on tottunut, että aikuiset sanelevat kaikki hänen tekemisensä. Pitää eläinten hoivaamisesta.

 

Talvisella Milenalla on vaikea luonne. Itsepäinen, ilmaisee voimakkaasti mielipiteensä, mustasukkainen ja vaatii itselleen paljon huomiota. Antaa miehelleen paljon anteeksi. Hyvin vieraanvarainen.

 

Milena ei ole perheen pää eikä kovin juttelevainen. Ei pidä muiden antamista neuvoista. Hieman kylmäkiskoinen eikä erityisen emotionaalinen (erityisesti tämä koskee joulukuisia Milenoja ja vähiten kesä-Milenoita). Ei osaa iloita toisten menestyksestä eikä suru kosketa häntä. Ei tule toimeen ilman vanhempien apua. Kolmenkympin jälkeen tulee tasapainoisemmaksi ja rauhallisemmaksi. Muiden seurassa teatraalinen, haluaa olla aina huomion keskipisteenä. Hieman egoisti. Ammatiltaan esim ekonomi, lääkäri, sairaanhoitaja, myyjä, opettaja, kirjanpitäjä, insinööri.