Muinaissaksan rikas, mahtava.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pienenä hyvin hoksaavainen ja hyvämuistinen. Oppii helposti. Rakastaa tekniikkaa. Iloinen, hymyilevä. Auktoriteetti ystävien seurassa. Paljon ystäviä. Harrastaa urheilua ja ehtii joka paikkaan. Äitinsä näköinen ja isän luonne. Rakastaa nukkumista ja aamuisin vaikea herätä. Tuulella käyvä. Pahoittaa mielensä herkästi. Itsepäinen. Aikuisena seurallinen, mutta valitsee kenen kanssa viettää aikaansa. Pyrkii saavuttamaan päämääränsä. Voi alkaa kirkonmieheksi. Rakkauselämässä ei kovin onnekas ja saattaa mennä naimisiin useamman kerran. Vapaa-aikana sienestää ja kuljeskelee luonnossa. Pitää piirtämisestä/maalaamisesta. Taiteellisuus periytyy tyttärelle ja pyrkii ohjaamaan tätä taidealalle täyttäen näin omat unelmansa.

 

Talvella syntynyt on äkkipikainen. Joulukuisella on monta rautaa tulessa. Luotettava ystävä. Aina valmis auttamaan.

 

Syys-Henri ottaa kaikki asiat vakavasti, ei tunne ”liian pieniä asioita”. Ajattelee kaiken huolella. Osaa järjestää talousasiansa hyvin. Pelaa hyvin shakkia.

 

Keväällä syntynyt on kova väittelemään ja usein onkin oikeassa. Tietää paljon asioita. On kiinnostunut kaikesta. Pitää politiikasta.

 

Kesä-Henrillä on omanlaisensa huumorintaju. Rakastaa naisia. Ei säästele suoria sanoja ja siksi pilaa välit monien kanssa. Johtajatyyppi.