Tulee latinankielisestä sanasta julius: kiharapäinen, pöyheä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena hän on hyvin haavoittuvainen ja loukkaantuva. Mieliala voi vaihtua silmän räpäyksessä. Iloisesta ja elämänmyönteisestä tytöstä voi tulla loukkaantunut. Kun hän on on pahalla tuulella, on parempi olla koskematta häneen. Hän lauhtuu itse. Mielikuvituksellinen. Hieman pelokas, ei pidä kauhufilmeistä. Juliaa häiritsee itsepäisyys. Ei kuuntele muiden neuvoja. Tästä syystä vaikea löytää yhteinen kieli äitinsä ja anoppinsa kanssa.

 

Hyvin tunteikas, ottaa vaikeasti toisten kärsimyksen. Ei halua jäädä yksinään pimeään, se tuottaa huolta hänelle. Menestynyt avioliitto, eikä yleensä ole vaikeuksia miehensä kanssa. Harrastaa kotitöitä, mikä on hänelle päätehtävä. Kotitöissä hän haluaa tuoda esiin parhaat puolensa. Erinomainen ruoanlaittaja. Pitää vieraista. Ruokkii ja kuuntelee vieraita, juoruileekin hieman. On iloinen ystävien menestyksestä, ei kateellinen. Rakastaa kirjoja. Lukee paljon ja haluaa miehensä ja lastensa tekevän samoin. Ei anna kenenkään tylsistyä perheessä ja miettii aina jotakin hauskuutusta. Ammattiuran eteneminen ei kovin kiinnosta.