Muinaiskreikkalaista alkuperää, merkitys epäselvä, mahdollisesti vaalea, valittu.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lapsena hänestä saa ujon kuvan, mutta paremmin tutustuessa hänestä paljastuu elämäniloinen ja optimistinen. Hyvin ärtyväinen. Liian herkkätunteinen erityisesti asioissa, jotka koskettavat yksityiselämää. Tämän neitosen ei saa antaa leikkiä prinsessaa perheessä. Pitää saduista lapsuudesta lähtien. Taipuvainen laiskuuteen, hieman hidas reaktiokyky. Hieman sisäänpäin kääntynyt. Pitää asioiden siirtämisestä laatikkoon. Tarvitsee kodin lämpöä. Introvertti. On sinut ainoastaan oman maailmansa kanssa. Haaveilija. Ei suhtaudu välinpitämättömästi koruihin. Hän tarvitsee rikkaita ihailijoita, rauhallisen miehen.

 

Hänellä on voimakas tahto, vaikka kätkee sen lapsellisen naiviuden ja lempeyden alle. Vaikea tulla toimeen muiden naisten kanssa, ilman mitään sympatiaa. Miesten kanssa tulee toimeen paremmin. On mielestään kaikkein kauneinHyvä oppimaan. Tekee läksyt silloin tällöin. Ihan hyvä koulussa, joissakin aineissa jopa erinomainen hyvän muistinsa ja kivan opettajan ansiosta. On kiinnostunut kaikesta, mikä on yhteydessä taiteeseen, eleganttisuuteen. Voi työskennellä myyjänä, taiteilijana, mannekiinina. Erittäin riippumaton ja vaikea nousta säännölliseen työhön. Utelias, omaa erinomaisen näkömuistin. Harrastaa vähän kaikkea: kutoo, neuloo, rakastaa kauniita asioita.

 

Yleensä isänsä näköinen. Joka tapauksessa luonne on suoraan isältä. Tunteet pelaavat suurta roolia Leenan elämässä. Hän ei mene naimisiin rikkaan ja komean kanssa vaan miehen, jota säälii. Hän suhtautuu negatiivisesti siihen, että hänen miehensä harrastaa ja on ystäviensä kanssa.

 

Terveys voisi olla parempikin. Potee pientä huonovointisuutta hermostuneisuutensa vuoksi. Kannattaa kiinnittää huomiota haimaan ja selkärankaan. Vaikea selittää hänen seksuaalista käyttäytymistään. Hän on keikari, flirttaileva. Tänään rakastaa, huomenna voi olla välinpitämätön. Käyttää hyväkseen lukuisia ihailijoitaan – mutta ei kauaa. Pitää ystävistä, samalla kuitenkin kateellinen. Toisen menestys ei loukkaa häntä enempää kuin oma epäonnistuminen. Juoruilee. Kotona hänellä on rauhaisaa ja on huolehtivainen äiti. Mielialasta riippuen on hyväkin emäntä.